Sperante…

Fulgi de nea, zapada, ger, alergatura, cumparaturi, cadouri,ganduri framantari, ferestre luminate de beculete multicolore. Se apropie Craciunul , sarbatoarea sperantei, prilej de bucurii, impliniri dar si de ganduri indreptate spre cei mai putini norocosi.

Acum doi ani am inceput impreuna cu cativa colegi o campanie in care am strans o suma modica de bani si am cumparat jucarii, carti , fructe si dulciuri pentru copii internati in sectia de hemato-oncologie pediatrica a Spitalului Fundeni.

Am vazut acum o saptamana la TV un reportaj despre un centru de ingrijire a pacientilor cu boli incurabile. Se organizase o actiune in scop caritabil- o cursa de 34 de etaje in cea mai inalta cladire din Bucuresti. Stiu ca nu toti rezistam unui asemenea efort fizic (mai ales cand „antrenamentele” noastre sunt in fata computerului) insa scopul actiunii – strangerea de fonduri pentru ca acest centru sa poata functiona- este extraordinar.

Intr-o tara in care , din pacate si din motive variabile, statul nu se implica deloc in ajutorarea pacientilor, bolnavii cu afectiuni incurabile isi duc lupta singuri. Stiu ca in fiecare zi, uneori de mai multe ori pe zi chiar, aflam de nevoile disperate ale unui seaman de al nostru, stiu ca foarte multi oameni au nevoie de ajutor si ca nu ii putem ajuta pe toti, nu putem rezolva chiar toate problemele, insa putem sa incercam sa schimbam ceva.

Haideti ca fiecare din putinul lui sa daruim si sa strangem banii necesari pentru acest centru, usurandu-le suferinta unor oameni greu incercati de soarta. Sa ajutam proiectul HOSPICE Casa Sperantei sa devina realitatea de zi cu zi, transformandu-l in speranta pentru pacientii cu boli incurabile.
Fie ca Nasterea lui Hristos sa lumineze sufletul celor dornici sa ajute!

logoHOS_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.